Nieuwe Babro motorboten te koop


Elders optioneel tegen meerprijs, bij BABRO standaard inbegrepen. Hierdoor geen verrassingen, maar wél vele extra’s die bij ons geen extra’s zijn. Royaal is onze standaard.

  • Exclusieve Excellentie
  • Royaal is onze standaard
  • Specialisten in luxe jachten
Nieuw!
Ruimte en luxe

Babro Tridente


De Tridente 44 OC is de eerste telg van een nieuwe generatie Babro motorjachten naast de vertrouwde Classic Line en New Line. De Tridente is een eigentijds familiejacht met optimale bewegingsvrijheid; zo bevinden de salon en de grote kuip zich op hetzelfde niveau. Daarnaast is het ontwerpteam erin geslaagd om werkelijk elke vierkante centimeter te benutten.

Strakke lijnen

Babro New Line


De NewLine van Babro Yachting en een typisch voorbeeld van klassieke Hollandse staalbouw met een duidelijk eigentijds elan. Dit vertaalt zich onder andere in de strakke lijnen en een hoogglans gepolijste RVS zeerailing die speels afbuigt naar het zwemplateau. Zonder twijfel geeft het negatieve boeisel de Newline een stoer karakter, een eigenschap die door de combinatie van donkere romp en lichte opbouw extra wordt versterkt.

Klassiek en stoer

Babro Classic line


Deze Babro klassieker onderscheidt zich door het stoere, negatieve boeisel met fraaie kabelaring, de met een cabriokap beschermde buitenstuurstand en daaronder een luxe eigenaarshut over de volle breedte van het jacht.