Reparaties en onderhoud voor uw boot

Reparatie afdeling met gecertificeerde monteurs


Een jacht bestaat uit honderden zo niet duizenden onderdelen en een deel daarvan is onderhoudsgevoelig en of heeft een beperkte levensduur. Afhankelijk van het gebruik zal een mechanische component vroeg of laat hoe dan ook aan vervanging toe zijn, zoals ook voorgeschreven in het onderhoudsschema.

Wij beschikken over een reparatie-afdeling waar gecertificeerde monteurs er voor zorgen dat niet alleen de juiste onderdelen worden toegepast, maar dat deze ook vakkundig volgens fabrieksinstructies worden gemonteerd en afgeregeld.

Schadeherstel en onderhoud op maat


U bent uiteraard zuinig op uw bezit, maar u kunt niet altijd voorkomen dat een onervaren roerganger onverhoopt schade toebrengt aan de superstrakke huid van uw Babro. Akkoord, dat doet even pijn, maar onze mensen zijn in staat om averij - van klein krasje in het verfsysteem tot een verbogen RVS preekstoel - onzichtbaar te herstellen. 

Natuurlijk staan onze vakmensen ook klaar om verouderde componenten te vervangen of aanvullende apparatuur te installeren. De handbediende ankerlier vervangen door een elektrische? Zijn de anodes ‘opgegeten’? Wilt u de oude halogeen-verlichting plaats laten maken voor dimbare, energiezuinige LED’s? U zegt het maar. Welke werkzaamheden dan ook; alles wordt op voorhand tot in detail met u doorgesproken en vastgelegd.

Onze scheepswerf


Ook al is uw schip destijds volledig naar uw specifieke wensen gebouwd, na verloop van tijd kan de wens ontstaan om de techniek te actualiseren of de indeling aan te passen aan het veranderde gebruik

Er komt een moment dat een jacht volledig -van romp tot opbouw- van een nieuw jasje moet worden voorzien. Dit is een ronduit kritisch proces dat alleen succesvol kan worden volbracht als aan de nodige voorwaarden wordt voldaan.

Een jacht bestaat uit honderden zo niet duizenden onderdelen en een deel daarvan is onderhoudsgevoelig en of heeft een beperkte levensduur.