Royaal is onze standaard

Luxe motorjachten te koop


Elders optioneel tegen meerprijs, bij BABRO standaard inbegrepen. Hierdoor geen verrassingen, maar wél vele extra’s die bij ons geen extra’s zijn. Royaal is onze standaard.

Nieuw!
Ruimte en luxe

Nieuwe motorjachten te koop


Stelt u zich eens voor: uitgeslapen ontwaken met een blik over het water! Kiest u voor een klassiek teakhouten scheepsinterieur met donkerblauwe stoffering of een modern interieur met lichte tinten? U zegt het maar. Uiteraard is ook voorzien in veel kastruimte en een uitgebreide keukenuitrusting met onder andere een 4-pits gaskookplaat, een combi oven/magnetron en een grote koelkast met vriesvak. Uiteraard is hier warm stromend water standaard aanwezig en dit geldt natuurlijk ook voor de ruime, gescheiden douche in de luxe sanitaire ruimte. Onderweg, dus zonder walstroom, houdt de motor het douchewater op temperatuur!

Nieuw aanbod

Tweedehands motorjachten te koop


Babro eigenaren zijn ongekend trouw aan hun schip en kiezen vaak eerder voor een complete refit dan voor de aanschaf van een nieuwe Babro. Als gevolg hiervan is het aanbod soms beperkt. Dit wordt nog eens versterkt door de wens van nieuwe watersporters om per direct over een mooi schip te kunnen beschikken. Gelukkig is er wel degelijk aanbod. Op de website ziet u welke Babro jachten op dit moment ‘Ready to go’ beschikbaar zijn.